Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Conecto vzw

uitdagingen

Met onze 3 waarden: liefde, verantwoordelijkheid en creativiteit werken wij iedere dag aan onze 7 uitdagingen.

 1. Positieve en competente medewerkers
  Wij willen sterk empatisch zijn en best in basics.
 2. Efficiënt en duurzaam organiseren
  Wij willen betaalbare zorg aanbieden door efficiënt en duurzaam te organiseren. We hebben aandacht voor duurzaam bouwen en duurzaam aankopen. Ook kwaliteit staat in al zijn facetten centraal. We proberen efficiënt te werken door perfectie na te streven en onze procedures steeds te optimaliseren.
 3. Betrokken medewerkers door 'Bewoners-gestuurde-teams'
  We helpen elkaars zorg te dragen en verantwoordelijk en betrokken te zijn. In samenwerking met onze medewerkers creëren we overlegplatformen waarbij zij de mogelijkheid hebben om zelf de dingen in handen te nemen.
 4. Ja-cultuur
  Wij proberen een ja-cultuur na te streven. Hierbij is het belangrijk om creativiteit te stimuleren en te luisteren naar onze bewoners.
 5. Extended-Family model
  We doen alles voor elkaar alsof we één grote familie zijn van mensen die elkaar echt graag zien. We zorgen voor een familiale en huiselijke sfeer  waarbij familieleden betrokken worden bij de zorg.
 6. Eigen regie
  Onze bewoners zijn regisseurs en de hoofdrolspelers in hun eigen verhaal. Wij zijn de regieassistenten, figuranten en de crew.
 7. Fun
  Zinvol leven, bezield verzorgen en er samen plezier aan beleven.

Onze troeven voor de medewerkers

Onze troeven medewerkers

 • Verloning volgens IFIC functieclassificatie – sectoraal voorziene toeslagen voor onregelmatige prestaties
 • Overname van relevante anciënniteit
 • Eindejaarspremie en attractiviteitspremie
 • Vergoeding woon-werkverkeer (sociaal abonnement) met de wagen, derde betalerssysteem voor openbaar vervoer en fietsvergoeding
 • Aandacht voor quality-time, een goede work-life balans
 • Maaltijdcheques
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Gratis en voldoende parkeermogelijkheden
 • Mogelijkheid tot jaarlijkse gratis griepvaccinatie

collega

Nieuwe collega’s genieten een warm onthaal

Een nieuwe werkplek brengt een positieve vibe met zich mee… maar soms ook spanning en onzekerheid ten aanzien van andere mensen, gewoontes, verwachtingen en doelstellingen.

Omdat wij het zeer belangrijk vinden dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen bij ons hebben wij een volledig onboardingtraject uitgewerkt. Een goed en warm onthaal, voldoende begeleiding en opleiding zijn daarin voorzien.

Een kleine attentie bij de start van jouw tewerkstelling en een spel gedurende de eerste werkweek moeten zorgen voor een ontspannen en enthousiaste start van jouw nieuwe tewerkstelling.